lůnachod mé milé
kroksun kroktam
tanečním krokem
obchází světlo mlžením...
zas milá provlíká knůtek své vychladlé svíce
uchem jehly dalšího svedeného anděla
který se houpe na řasách přimhouřených očí
jejího rozverného pohledu...
Naivita - možná, v účelu chtěná. Pro cynické oko básníka v dobrém 3D rozlišení.
12.10.2019 12:44:31 | šerý