Letěla moucha, letěla,
do oka býku vletěla,
ten splašil se a vyrazil,
farmářova syna porazil.
Ten šílený byl ve smutku,
tak rozhodl se ke skutku,
pušku k hlavě přiložil,
dalších chvil se nedožil.
Střela střechu prorazila,
déšť do kůlny propustila,
letěla moucha, letěla
a v louži se utopila.
Černý humor? ST
V posledním verši mi přebývá tam...plyne pak vláčne;)
19.10.2019 21:56:43 | Malá mořská víla
Hořela hruška hořeĺa, rozfajrovaná do běla..
návaznost snad, souvislost ne a souvislosti jsou v literatuře třeba
19.10.2019 14:06:54 | Karel Koryntka