Neviditelná
Anotace: Neberte to moc vážně...
Skrývání emocí,
Skrývání citů
Psychické nemoci
Doktore, jste tu?
Nikdo mě nevidí
Nikdo mě nezná
Daleko od lidí
Kdepak je mez má?
Nikdo si nevšimne,
Bezmocné dívky
Nikdo jí nepřipne
Na kabát kvítky
Pro radost...
...Doktore, jste tu?
Přečteno 319x
Tipy 17
Poslední tipující: Rozmarýna, Elis1ě, Roser, JSJ, Isla, Kapka, Donne, Frr, Krahujec, šerý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (6)