ke mně, ta jablíčka... pravopisné chyby jsou jedem poezie... námět je častý, však taky láska je motor života a vlastně je jí podřízeno všecko ostatní - to je OK, na zpracování myšlenky by bylo třeba trošku zapracovat - je to až příliš lineární. Dobře je, že píšeš... to se časem podá.
25.10.2019 10:22:08 | aravara