Smutné psaní
Anotace: O smutném dopise
Poslalas mi smutné psaní
Ve kterém se mezi řádky,
zmiňuješ o věčném milování
Jak krásné byly naše začátky
Položil jsem list toho psaníčka
Na stůl vedle plnícího pera
abych odepsal ti na líčka
jak odešla jsi předchozího večera
Rád bych ti ještě jednou,
odpověděl na smutné psaní
ještě dříve než ti líce zblednou
a paprsek pozlatí dobu ranní
Přečteno 495x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, vlnka, Frr, Amiradi
Komentáře (4)
Komentujících (3)