a já Ti tady radím
ať lásku v sobě k sobě máš
a pak jakoukoliv zradu
lehčeji sama vstřebáváš...♥
07.11.2019 10:16:19 | JSJ
Nemáte tu-šení
jak já vám ro-zumím
než-li se nadějete
zbyde z lásky dým
když jeden miluje
a druhý nikoli
zabolí na srdíčku
vzpomínka kdykoli
06.11.2019 04:39:37 | blázen