Do p*** s tebou

Do p*** s tebou

I.

Mám pocit že mi unikáš
ako moč do postele starca

tá bezmocnosť svrbí v hlave
a nemôžem si poškriabať
vnútornú stranu mozgu
bez projektilu

prečo aj

ty si predsa v citovej amnestii
odovzdala na večnosť mňa
a so mnou zbytok sveta
bez spoločných chvíľ
a tak je to možno aj lepšie

kým nenájdem zbraň

sklamanie totiž nie je pacifista


II.

Zahrám sa na kaderníka
a vyčešem ti pálkou z hlavy
dušu
krv
úlomky zubov a kostí
kým ti z papule nevylezie jazyk
ako z mŕtveho zvieraťa na krajnici

aj tak ti bol vždy zbytočný
a zauzlil sa pri každom slove

kurva

myslím
že aj samotný život sa hanbil
za tvoje klamstvá
s ktorými si s úsmevom stála
nad umierajúcim
a sľubovala živú vodu

zaslúžiš si moju nenávisť
s ktorou tvoja krv nezaschne
ani po smrti
keď budeš za vlasy visieť
z mojej päste
cestou hlbšie do lesa

tam ťa prenechám tej láske
ktorú si mi sľubovala
z riti

prepáč

už si k tebe neľahnem
Autor Nervaque, 11.11.2019
Přečteno 279x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, Iva Husárková, Avola
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pod tou sprskou agresivity a vulgarnosti je srdce rovnako makke a ubolene, ako srdce kazdeho, co kedy miloval. Boli nas to vsetkych asi dost rovnako

27.09.2021 21:02:19 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel