je to myšleno obrazně abych zdůraznil tmu jako takovou přeci jen uvnitř moc tmy nebývá pokud tedy nerozsvítím :)
12.11.2019 19:06:04 | Petr27
Smim si u tebe pobrečet? Jsem tady novic a mnohým básničkám vůbec nerozumím. Mnohdy mi přijde, že mít v básničce rým je takřka urážka poezie (ale možná čtu jen blbou rubriku, jak říkám, jsem tady nový). Ty se o rým snažíš, ale řekni mi, proč ve čtvrtém řádku máš termín posnídá. Sem takový jelito, že jen já cítim , jak narušíš rytmus?(termín snídá mi přijde rytmičtější). A když už jsem u toho (zbytek už nechám bejt, stejně tomu nerozumim), proč snídáš venku ve tmě? Já se do myšlenkových pochodů poetů dostanu, jen musim postupně, snad i s tvojí pomocí.
12.11.2019 17:55:59 | praetorian
díky za tip a názor :) s tou snídaní to bylo myšleno tak že spousta z nás snídá v době kdy je venku ještě tma kor teď na podzim a v zimě :)
12.11.2019 18:01:04 | Petr27
Ty, nešul mě :) Kdy se mnou venku snídá. Dyk píšeš, že snídáš venku. Kor teď na podzim, v zimě. A eště za tmy :)
12.11.2019 18:37:45 | praetorian