Tak strašne mi je smutno, kurva
Už bolíš
tekutá náplasť vo fľaši
sa mi trasie v ruke
ako hlboká rana
pokrstená dezinfekciou
mám otravu krvi
žilami sa tiahne tieň
ako dozrievajúca modrina
a čiernymi prstami sa snaží
dotknúť srdca
úspešne
nechtom škodoradostného ukazováka
rozdrapil tkanivo
ako pančuchu na tvári
so špicatým nosom
ktorému už nepomôže ani
hovoriť pravdu
a to si ty
nosatá láska
ktorá o sebe ani nevie
že neexistuje
je to len tieň
zakrádajúci sa potichu žilami
aby nezobudil pravdu
no tá už má jedno oko otvorené
a druhé nepotrebuje
plač nemusí hrať stereo
aby bol skutočný
ani na rozchod nemusia byť dvaja
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: gallatea, Isla, barasoukup
Komentáře (3)
Komentujících (3)