Anotace: ...
na zadních stranách prázdný listů
švy sousedí s listy prázdnými.
kdybych měl na co – něco tam vtisknu
… ale i stránky schází mi.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?