Anotace: Am, C, G, D
Stimulace štěstí
pro simulaci života
probuzení pěstí,
když přivítá tě samota.
Dát si prášků pár,
nejjednodušší klišé,
že život je dar,
to už nikdy nechceš slyšet.
Po domácku vyrobený
Amorovy šípy,
končetiny přiškrcený
v silonových nitích.
Že za lásku se platí,
to už učila tě máma,
vstupenky do svých útrob
však prodáváš ty sama.
Vyměnilas hrdost
za kapičky štěstí
instantní je láska
V další neznámý pelesti.
Přežívání v bytí,
ztracený další roky,
Uvízla jsi v síti,
do hlavy sypeš broky.
Tak špína ležíš v špíně
a do neznáma stoupáš,
další návštěvy v klíně
se nedožiješ, doufáš.
Chaotické hledání útěchy v tělesné reakci, negující rozpolcenost duševní. To je někdy zavádějící, ale přirozená (jen) lidská reakce. Láska je závrať... ale krásou příliš "přízemní." Tak nemůže býti nebeskou!
Já ji beru jako pět centimetrů nad zemí. Ale už proto stojí za to, mít nadhled a být jejím hledačem bez časového limitu.
Povedené verše.
26.11.2019 15:59:48 | šerý
Jj,Barunkó ;-).
Vyhodit ze svého života, vše, co táhne dolů.
Je to boj.
Topit se člověk může, pomocná ruka, bohužel jen u sebe,to tak je.
Nakonec nejvíc.
Třeba, se ale i někdo ještě najde. :-)
Víc šťastných dní holčičko.
26.11.2019 10:44:38 | jenommarie