Tiše chodí tu
s tíhou v kolenou
co skrývá se
za tou proměnou
nemusím se ptát
Nehybně stojí tu
zlomená v pase
a v jejím hlase
je slyšet
příliš mnoho ztrát
Někdy to vše bolí až MOC, lepší dny ti přeji, určitě to čas zhojí. ;-) ST*
01.12.2019 11:15:13 | jenommarie