Život mi je malý
Každý deň je poučný
zatvorený vo vlastnej koži
až do noci zisťujem
že nepotrebujem nikoho
a svet nepotrebuje mňa
ležím na posteli
a cez stenu ku mne
z vedľajšieho bytu dolieha
ženský plač
asi si tiež uvedomila zbytočnosť
existencie osamelých
smutné
čítam o ďalšej samovražde
pod vlakovou súpravou
a nikdy som viac nezávidel smrť
kto vie kedy sa odhodlám
a vyskočím z okna nežiť
nech si o mne niekto aspoň prečíta
keď už nikto nečíta v mojom srdci
čau zajtra
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: gallatea, Majda, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)