Deset mladých lékařů
Deset mladých lékařů
v nemocnici pracuje,
nespí, nejí, stresuje,
život si tím zkracuje.
Jeden z téhle party
myslel, že je vševěd,
svůj úsudek přecenil,
zbylo jich jen devět.
Pacient na heroinu
bez dávky ztratil rozum,
a lékaře ubodal,
zbylo jich jen osm.
Jeden nepsal papíry,
tahali ho k soudům,
neměl, čím se obhájit,
zbylo jich jen sedm.
Jeden z těch sedmi lékařů
zaťal ruku v pěst,
biomatku uhodil,
zbylo jich jen šest.
Jeden z nich měl deprese,
už netěšil ho svět,
v koupelně se oběsil,
zbylo jich jen pět.
z těch pěti mladých lékařů
třem nestačila mzda,
odešli do ciziny,
zbyli jenom dva.
Ti dva zbylí lékaři
kariéru dělají,
denní, noční, služby,
vlastní život nemají.
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Kyška, Donne, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)