Anotace: ""
Žel není dnů bez konců,
dnů bez prázdných záři.
Všecek třímá jenom tmu
– už Teď bledne v tváři!
Už s ránem se rdí obloha,
odpoledne zaskučí
a s večerem vře předlouhá
tma – a nikde nekončí…
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?