Na kolébce prach,
žádný smích či dech.
Já jsem ten vrah,
co sám rád by zdech...
Úhor neplodný,
neviňátek hřbitov
věčně studený,
bez laskavých slov...
Dva křížky na kůži,
drobné a rudé,
na místo růží,
vyryj mi noži.
....v upomínku....
Smutné... :(
12.01.2020 07:16:02 | Isla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?