Přetížení psychiky
Anotace: Neklaďte rodiče na své děti přehnané nároky.
Přetížení psychiky – dětí - studentů
Když přišla vyčerpaná pozdě
odpoledne ze školy
rodičové ji u stolu celé roky
tvrdě a nekompromisně
rady říkali
.. VŠTĚPOVALI..
- v učení je budoucnost –
- S TOUHOU -
“aby naše dítě bylo vzdělanější“, nežli my.
A tak té křehké dívce dětství zazdili.
V knihách utopena dívčina
každý den - i o víkendu se učila
aby jim tento sen splnila.
Na prestižním gymnáziu
stala se ukovanou premiantkou¨¨
otevřené sešity u snídaně, v autobuse, o školní přestávce,
u psacího stolu i v posteli chladného domu..
Samé jedničky a ze života nic.
Uzavřená a smutná holka
prahnoucí po citu..
a pohodovém životu.
dekadentní a smutné obrazy malovala
básně a povídky psala
aby se ze smutku a temna
VYSVOBODILA.
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Dávid, jenommarie, Donne, Amiradi, Kapka, Vydima27, šerý, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (6)