Petře máš básničky s pěknými tématy a je vidět, že vidíš vždy mnohem více. Vnímavá a moc hezká báseň. ;-)* ^ST^
23.01.2020 09:31:30 | jenommarie
:))))) že tys tu aravaru z minulý básničky moc nečet :))))) Když to shrnu, ve svý podstatě ti řekla, že jako první musíš začít počítat slabiky. To neznamená, že celá básnička má mít na každým řádku stejně slabik, ale když nemá, mělo by to mít nějaký pravidlo. Minimálně ať maj stejně slabik řádky, který k sobě rýmuješ. Což je první krok, který až zvládneš, můžem probrat další věci. Dám ti tip jako povzbuzení ...
23.01.2020 08:08:31 | praetorian