Bylo nebylo – v jediný večer
byl jsem i nebyl. smál jsem se. brečel.
nebyl jsem… byl jsem! – černá i bílá
– v jediný den jsi tu nebyla… byla!
to je znouze?
26.01.2020 21:32:22 | praetorian
To se toho stihlo, když bylo nebylo, tak aby zase svítilo. ;-)
26.01.2020 19:50:00 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?