kdyby zvířata mohla
plakatjako lidi
všichni bychom se utopili
A kdyby byla zvířata alespoň trošku chytrá, vyhubila by nás
10.02.2020 00:53:29 | Eru Alonnar
Souhlas. A s Martenem taky...
28.01.2020 23:00:52 | Kapka
Kdyby zvířata mohla mluvit, všichni bychom se styděli...;-)
28.01.2020 16:02:53 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?