pitva
přišel dnes poštou dárek pro tebe;
a tak si hraju na doktora
dlátka a jehly a pinzety
operace citů,
autopsie vztahu
suspektní fraktura ega
všechno se vrací v kruhu
putrescin
parfém supů
hnijící mršina
tučňáci si z lásky nosí oblázky
přinesla bych ti i růže
živý!
není nic horšího než umřít
a nevědět o tom
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: Krahujec, Marten, Iva Husárková, jenommarie, šerý, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)