To jsou "tragické verše." Drogy legální už tu jsou. Ale zřejmě doba si žádá extrémní. Myslím že je dobré takové "výsledky" dávat na odiv. Dobře si napsal.
31.01.2020 21:31:12 | šerý
Jen pár lidí se s touto závislostí dokáže vypořádat a jsou"čistí", avšak i tito "silní", nedokáží vzdorovat, a jakmile se objeví zásádní životní problém,začnou znovu.Jde o to,že tahle hrůzostrašná látka je natolik záludná, že je navěky uložena v podvědomí.Oni to vytvořili již Japonci za války, aby vojáci bojovali efektivně a rychle ...několik dnů vkuse.Tehdy to byl Efedrin. Dnes je to "upravený" Pseudoefedrin na jiných chem.strukturách,ale stejně je to pořád lákadlo pro narkomany, kteří to oddělují z léků.Rozhodně je to stejně nebezpečná láltka jako i H.Nejhorší na tom je ,že to mění osobnost...charakter...rysi...a celkově vše .No prostě to člověka totálně zprzní.Proto raději nikdy neochutnat.
31.01.2020 18:05:59 | Krahujec
Pracuji s kolegou, který byl dlouhou dobu závislý na pervitinu.Po několika letech s tím přestal a to kvůli své ženě a synovi.Jeho cit k ní byl jistě silnější nežli ten samotný pervitin a tak to nakonec dobře dopadlo.
31.01.2020 16:30:08 | Jeněcovevzduchukrásného
Tvá anotace mě zaujala: A to si můžeš vybírat? :-))A pak jde o to, co jseš zač, bych dodal...
31.01.2020 14:57:28 | Lighter