Noci se pomalu krátí
světla přibývá
ve vzduchu cítím záchvěv jara
nebo něco mezi tím
chtěla bych být s mužem
ale i sama
tolik toužím
ale bojím se zklamání
něco mezi tím
tonu v bažinách smutku
nevidím SVĚTLO
konec
Záchvěv jara už je tady
vytratí se zima
zas si budeš vědět rady
s tím co zatím dřímá
03.02.2020 21:24:38 | Kapka