Pražský košťata
Anotace: O beznaději a vykořisťování lidí, kteří se ocitli v bezvýchodné situaci.
Postávali v noci na Pohlavním nádraží
mladý kluci co zrovna utekli z domova
a neměli ani na kus žvance
natož kam jít
nebo ti, co byli na fetu.
Krysa jim říkal
-NOVĚ PŘÍCHOZÍ-
a ostatním smradlavý SMAŽKY.
Obcházel svůj rajón
křížem krážem a čmuchal
aby některého dostal
do svého podniku…
Připálil jednomu cigaretu
„By ses mi hodil. Pěknej kluk.“
„Díky , nechci!“ odvrátil se.
Krysa vztekle hodil na zem vizitku
„Však budeš chtít!“
Za pár dnů si ho vedl do klubu
Přečteno 240x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, Lighter, Iva Husárková, jenommarie, Dreamy, šerý
Komentáře (8)
Komentujících (6)