Sám.
Jsem jediný koho mám,
Jediný koho znám,
Sám.
Doleva doprava,
Lidská záplava,
Kolem sebe přehrada,
Jen já a má nálada,
Sám
Snažím se nalézt rám,
Ať přelezu k vám,
Sám.
Nohy samé samota tíží,
Blíže hráze už se blíží,
V celé šíře těla se úzkost šíří,
Duše již zas ke dni míří,
Sám,
Dostat se ze samotné samoty,
Jako nahý bát se nahoty,
Nic nevzejde z nicoty,
Jsem sám.
Je někdy dobré být sám. Ale na druhou stranu je vidět, že už sám být nechceš a to je dobře.
09.02.2020 21:57:10 | Jaruška
Je to jen intelektuální mezistanice k utřídění myšlenek neboj. Čtivé to ale hezky je ;-)
07.02.2020 06:05:42 | petrzal