Píšu,píšu závěti
Píšu,píšu závěti
co komu odkážu
myslím přitom na děti
a se zlou se potážu
Nemám nic,krom básní
všechno jmění spolkly plameny
jakoby tvář změnili,lidé krásní
když vrhají pohled kamenný
Píšu,píšu závěti
Na prázdný,čistý list
až budu churavěti
nebudu ho moct číst
Nepíšu závěti žádné
není už co dědit
než má skráň zchladne
nevím,co se bude dít
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Amiradi, Amonasr, Iva Husárková, o3_gambit
Komentáře (0)