Těžká hlava
Hlava plná myšlenek,
hlava těžká jak kámen,
mám milion domněnek,
a teď je s námi ámen.
Nadechni se, nadechni se z plných plic,
nadechni se, snad bude vše už brzy pryč.
Vše zůstalo jak bylo,
vše stále bolí,
pocity, to jediné nám zbylo,
uvidíme co si za nás zvolí.
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: margaretm, Frr, šerý, Krahujec
Komentáře (2)
Komentujících (2)