Sedím sámA vždycky tamVítr víská moje vlasy
Nevím proč vám Vždy všechno podámJen zde lze číst mé glosy
Dejte mi jenMůj klidný sen Nechte mne žíti podle sebe
Snažím se mocRozbít bezmocVšak nikdy nenaleznu nebe
Tak vítej na Literu! A k odrazu ti tipnu.
26.02.2020 22:32:30 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?