Po moci

Po moci

Žít
vesele a správně,
když na dně válí se jen písek,
ze dna misek vah těžko odrazit se,
hladinu stejně kryje pěna dní,
fádní, ale vysoká a hustá jako to,
že víme.

Občas
mravenčí mi v srdci.
Páni!
V hrudi jako odkrvená noha.
Jako bych na tom svalu chvíli seděl.
A stovky jehel váznou v tkáni.


Nám,
chtěl bych ti nějak pomoct..
Ale brát tě za ruku a objímat
není zrovna na obzoru.
Neboco.
Stejně bych chtěl.
Neboj. Všechno je tak správně.
Už bude jenom líp.
Autor Kožich, 19.03.2020
Přečteno 188x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Hledající
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. ;-)

19.03.2020 18:05:14 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí