Slovní jed
stéká jim po rtech.
Jak prasklý vřed
zapáchá
hnijící srdce lidí,
co plivou síru
a prskají špínu,
na oltář čistoty.
Jen hejno vran
kroužících
nad vzdechlinami duší žijících,
ale ztracených,
ve své zvrácené pravdě.
Ale...jejich škoda, že tak přemýšlí..mysl otupělá,co ráda ublíží.
Pěkně jsi zachytila ty lidské hady,
stále si říkám...co mají rádi...nic,
však asi to " škodit" druhým
..to je tak baví."ST";-)
26.03.2020 12:23:53 | jenommarie