Ten vzduch už voněl jarem
- tak jako loni,
A vůně po dešti se rozplynula bytem
tak jako tvoje duše za úsvitem
odešla a nikdo ji nedohoní..
Teď vzduch tak smutně jarem voní
černě, jak saze z našich kamen...
Myslíš, že to jaro jako loni,
bude i tam daleko za Jordánem?
Krásná báseň.
10.09.2020 17:59:11 | Hesoun Václav
Jaro bude všude vonět stejně, jenom jej jinak vnímáme, díky těm různým v našem životě. "ST" ;-)
Už jsi tu dlouho nebyla. Tak vítej a snad i to letošní jaro ještě zavoní, možná milou vzpomínkou.
26.03.2020 18:02:39 | jenommarie