Anotace: Snad příště budeme lépe volit svůj hlas pro určité lidi. A budeme si vážit více určitých lidí a zaměstnání. Jen doufám, že potom všem až to skončí, a ono to dobře dopadne, se budeme chovat jinak a rychle nezapomeneme komu máme opravdu poděkovat....
V první řadě je potřeba poděkovat ideálům Václava Havla a příště volit Top 09. A nezapomenout, i v těchto těžkých časech, že nejdůležitější ze všeho je svobodné cestování a banány.
31.03.2020 16:34:24 | Nikotin
Hlavně tyhle pocity mají i ti politici, kteří nejsou mojí volbou a přesto - teď není na místě jim říkat že jsou idioti, teď se ego musí překousnout a táhnout společně.
31.03.2020 12:41:41 | petrzal