Enží
Anotace: ahoj je mi 15 let a toto je básnička pro mého pejska na horu do nebe. Doufam že se vám bude líbit.
Enží, Enží, Enží,
kde ted asi leží.
Kouká na mě shora?
co když mě ted volá.
Stýská se mi po ní moc,
od Vánoc až do Vánoc,
Doufam se jí tam hodně líbí,
snad je to tam krásně bílí.
Mam ji stále ráda moc,
myslim na ni každou noc.
Už je to tři roky zpět,
co opustila tento svět.
Byla hodně hodná holka,
radost jí dělala i louka.
Kdybych mohla vratit čas,
setkaly bychom se zas.
SBOHEM ENŽÍ
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Hledající, Dobrodějka, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)