Tiché kroky dveře zamčené.
.Neodcházej ještě ne,
jen pár slov jen pár vět.
Neopouštěj tento svět.
Přelétly dvě černé vrány,
pak nádherné bílé perutě
otevřeli ti Nebeské brány
dvě vznešené to labutě.
Teď sám ty Anděl s bílým peřím
Jsem si jist. Já to vím.Já tomu věřím.
Smrtí nic nekončí, naopak, pak žití ještě reálněji začíná.Moc hezky napsané, ST
21.08.2020 19:21:46 | Jeněcovevzduchukrásného
Pěkná vzpomínka a též víra...ST..
04.04.2020 21:55:42 | Jaruška