Sentimentální večery
Sentimentální večery klepou na dveře
Vradou se do bytu i do duše
Přichází když každý odejde
Z kapsy vytáhnou cigára a škálu vzpomínek
Popel padá na zem
Srdce ti hoří bolestí
Sentimentální večery zůstávají dokud je nepustíš
Když usneš a ony odejdou
Nemají ani rezervaci
A ty víš...
Že zítra zase přijdou
Přečteno 204x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)