Anotace: ...teď jsem jí našla, na zmuchlaném starém papírku...asi jsem někdy pozorovala cestu mého pláče.
moc pěkná..
při Tvém povídání se ti leskly v očích. čekal jsem že se každou chvíli jedna skutálí..
opatruj se.
j.
02.04.2007 15:52:00 | j.c.