...
Anotace: „Jsou problémy, co řeší jenom kulka v hlavě." Skore
Jsou mříže, na dveřích v mém pokoji,
ale jsou jen psychické, takže můžu dělat cokoli.
Proč bych měl dělat cokoliv, když už nechci ani dýchat.
Nevím co je po smrti, doufám že nic, už nechci dál chcípat.
Proč tu musím být, nikdo se mě neptal.
Nedokážu mluvit s lidma, nějaký psychický blok?
Následný stigma, pomůže Glock?
Aspoň v to doufám, ale bojím se co je po smrti.
Vážně se bojím repete, život stabilní jak pltí.
Komentáře (7)
Komentujících (3)