Už ani nevím
Anotace: Smysl má všechno, krom toho co ho nemá
Už nevidim, neslyším necítím nic, co by mělo pomoct mi.
Kdykoliv jsem hrál, dělal něco víc, dopadlo to tak že jsem skoro chcíp.
Vlastně nevím proč, k čemu všechna ta snaha.
Je to kolotoč, jednou na hoře, stejně pak dole,
je to druhá strana dveří, nemůže přestat hořet.
Už nikdo nevěří...
Přečteno 202x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)