Alkohol to neřeší, tak už nepiju.
Vyřeší to kulka? Co když se zabiju.
Jenže strach z neznáma, už teďka nežiju.
Zkurvený vzpomínky, následky neskryju.
Mám toho v hlavě moc, něco přebývá.
Něco asi zmizelo, tohle mě už nenechá.
Všechno se kupilo, nic mi už nezbývá.
Všechno se zhroutilo, snaha je zoufalá.
Možná, že si připadáš jak padáš dolů, ale je vidět, že máš sílu stoupat a ty už stoupáš nahoru. Díky tomu, že se chceš že všeho vypsat,a když odhazuješ alkohol tak nehledáš únik z reality, protože únik by ti nepomohl. Přeju ti hodně sílí a piš, až se vypíšeš ze všeho a uvidíš svět jinak :-)
22.04.2020 12:59:28 | vlnka
Za každou myšlenku,
co tvojí mysl ničí.
Rozbourává tě do..mrtě.
5 kliků, 5 dřepů.
To hlavu vyléčí.
Myšlenky na kulku..brzy přejdou tě.
A zvedne ti to sebevědomí.
Což, nezlob se,
ale teď potřebuješ nejvíc.
Vždyť TY si hochu sám sebe... nevážíš,
a to mě štve ;-) :-D.
~~~~
Koukej to změnit, nevím kde bydlíš,
ale mám chuť ti trošku pocuchat den,
ať už myslíš í na jiné věci.
Vážně vážně vážně.
Tak snad se nezlobíš
...ale užij si jara
..jdi si zaběhat , pusť si pěknou muziku
a vůbec..co já bych ti radila
...hlavně prosím TĚ
Zapomeň..Už na kulku.
(jo a né aby tě napadla nějaká jiná..varianta) :-)
22.04.2020 11:30:40 | jenommarie