Jednou bude líp, vážně bude líp.
Naděje prý umírá poslední, já už nevěřím.
Umře možná po mně. Bude to tak nejlepší.
Celou dobu po tmě, světlo dávno nevidím.
A je tu vlastně vůbec? Nebo jen představy štěstí?
Možná jen šedý svět, je ten normální.
Možná ho vidím šedě jen já, je to fakt divný.
Člověče človíčku , já ti dnes vstala asi také špatnou nohou a nevím nevím, přesto jsem v dolním šuplíku našla dva kolíčky pro úsměv ..a stále věřím, že líp bude. :-D ;-) ...jj jsou dny a dni
25.04.2020 11:29:33 | jenommarie