V tvém prachovém JÁ
Anotace: život ani svět neleží ve hvězdách, ale v prachách...
Existence, moje i tvoje
pohnojili zahradu
všechno se děje v relativitě
fyzika za čtyři, chemie za pět
Lásko čekej mě v bytě na šestou
stejně jako poslední peníze
za které zaplatili životem „jen dva“
ty a JÁ
Účty k nezaplacení i s děvkou,
co nepochopitelně všichni přeplácejí
a říká si „společnice na pár hodin“
pět, čtyři, tři, dva jedna...kolaps
Dejte mu stoosmdesát, třistadvacet
Stejně je dopředu mrtvá
Víš, tenkrát to budu jen JÁ
Komentáře (0)