Anotace: Člověk se stane šťastným tak, že předstírá že je šťastný, až nakonec zapomene že předstírá.
Jak mám přestat padat,
když není o co se opřít.
Jen co přestanu zvládat,
nezbyde nic než umřít.
Občas prostě nejde dýchat,
pocit že je všechno špatně.
Můžu jenom tápat,
kdy budu zase na dně.
Smutná,ale moc jí rozumím.:(
30.10.2020 18:00:26 | Anii