že se nikdy nepotkáme
že mě ani na tu zmrzlinu nevezmeš
a nemáš se kam pohnout
ty totiž v mojí hlavě vždycky budeš
stát ve dveřích kanceláře
že navždycky ti bude dvacet pět
a i to jen hádám
to mě sere víc než všechny špatný rande dohromady
že jsem tě mohla mít tak ráda
ale ty už nejsi tady
a že mi nikdy neprozradíš
kde je schovaná ta čokoláda
Ale v regálech v obchodu je jí až doST. Jj, tam není asi TA, která chutná stejně. ;-)
01.05.2020 12:04:56 | jenommarie