Smutek v srdci
mění dny, sny, mění osudy
Posledním mávnutím,
posledním stiskem ruky
Když cesty nevedou nikam
Když hodiny přestanou tikat
Když duše odmítne utíkat
Když aura změní výklad
Smrt nemění, nevybírá si
Přijde ke každému,
vezme si, vzít si musí
Bohatý nebo chudý
Moudrost nezná spěch
z proudu času pramení,
svých dvanácti
hvězdných znamení
Od té doby vnímám jinak,
viděla jsem smrtí, život zžírat
Vzpomínky, stavím je stejně,
jak staví se věže kostelů
V nich schovám se
když těžko je mi v slzách
Tam vzpomínky na rodiče
Tam je můj maják
Díky nim se směji, pláču,
to kým jsem, je z jejich zásluh
Děkuji za životní touhy
chci dávat druhým radost, jako oni
Moc se mi líbí Islo a skoro bych i plakala, v bázi, až já v první linii.... zda dost pevná pro ty za mnou... V.
04.06.2020 12:02:39 | Vivien
Vivien, děkuji, tohle pro mě není jen báseň. Je to krutá pravda. Já u ní taky brečím. Vždy, když si na všechno vzpomenu. :(
05.06.2020 15:25:09 | Isla
Milá Islo mluvíš mi z duše, díváme se jinak, tak to je. I když smutné, tak moc krásně jsi vše zachytila. ;-) "ST"
03.05.2020 21:13:53 | jenommarie