Píšu pořád o tom stejným,
nebo se mi jenom zdá?
Jenom prostě už nevím,
jenom není důvod jít dál.
Pořád se vracím ke kulce,
myšlenky na to to skončit.
Pořád stejný vzorce.
Prostě není nic než skočit.
Přesně jak napsal petrzal a nevzdej to, nálady se zkrátka mění, tak to je.;-)
04.05.2020 19:37:15 | jenommarie