Na baru
Rumu trochu přileju
A colu nechám být
Na baru sedí chlap
A snaží se mě laicky pohledem svlíct
S každou připálenou cigaretou
A panákem umírá vše dřív
Pohled stále mám na tom místě
Kde sedáváš a bílý rum do sebe klopíš
A i kdyby někdo touze propadl a chtěl by mě skutečně svlíct
Vím že vstaneš a ukážeš mu
Ke komu patřím a kdo má jediný právo
Mé holé srdce do zlomených dlaní vzít
Přečteno 204x
Tipy 3
Poslední tipující: Tomcat, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (2)