NIC
Co je skutečné
a co je klam?
Co vážně nemám,
a co mám?
Mé ruce prázdné jsou
a děravé se zdají.
V náruč zvou,
co zpět již nevydají.
Něco berou
málo dávaj.
Neustále se perou,
v bitkách se hádaj...
Je to vážně skutečné,
to velké černé NIC.
Když i to ti uteče,
ničeho nezbyde ti víc.
Komentáře (0)