Tramvaj
Miluji ty prázdné vagóny v tramvaji
Pustím si tu naší písničku
I když sluchátka mi trhají uši
Vždycky je to jen chvíle
Jedna zastávka
Vždycky někdo nastoupí
A já se musím toho potěšení vzdát
Ani nám ta písnička nehrála tak dlouho
Protože pak někdo přistoupil
Všechno zastavil
Otočil se a z tramvaje mě vyhostil
Přečteno 207x
Tipy 1
Poslední tipující: Eru Alonnar
Komentáře (3)
Komentujících (2)