Anotace: Smysl nechám na čtenáři.
Den za dnem plyne jako řeka
Z příbytku se stala hladomorna
Modlím se, aby zítra přišla Morana
Stále si přeji, abych umřel do rána
Nezkoušej mi pohledět do očí
Uvidíš tam jenom plno zklamání
Z okna se koukávám na místní
Slyšet smích je pro mě tristní
Z téhle cesty nechci sejít
Projevy lásky už nechci cítit
Žádný dotek mě nedokáže nasytit
Zbývá už jenom sám sebe usmrtit
Cítím to podobně.
20.05.2020 12:08:18 | Imaginant