Viděla jsem tě
Viděla jsem tě
Seděl si a kouřil cigáro
Pohledem propaloval si mě do duše
Jo...já vím, vzpomínám si na všechno
Vzpomínám si na ty prokecané večery
A prázdné flašky od rumu
Krabičky plné cigaret a srdce bez šrámu
A teď sedím vedle tebe
Každý si pijeme to své
A v duši nás pálí....
Vzpomínky na večery divoké
Přečteno 221x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, Tomcat, Emily Říhová, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)